Haluatko vahvistaa kohtaamistaitojasi JA oppia lisää menetelmiä Monikulttuuristen ryhmien ohjaamiseen?

Kulttuurienväliset vuorovaikutustaidot ja monimuotoisten ryhmien ohjaamistaidot ovat kasvavassa roolissa nykyisessä työelämässämme.  Asiakastyö, ohjaaminen ja johtaminen vaativat kykyä kohdata erilaisista taustoista tulevia henkilöitä. Kulttuurienväliset kohtaamiset rikastavat arkeamme, mutta myös haastavat ajatteluamme ja antavat mahdollisuuden kehittyä ohjaajina. MOK-täydennyskoulutus tarjoaa osaamista kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen, välineitä monimuotoisten ryhmien kanssa työskentelyyn ja mahdollisuuden reflektoida omaa rooliamme ja kokemuksiamme fasilitoidusti pienryhmässä.   

MOK on suunniteltu opettajien, valmentajien, asiakaspalvelijoiden ja ohjaajien tarpeisiin. Koulutuksessa tutustutaan kuuteen käytännönläheiseen menetelmään, joita voit soveltaa työssäsi kaikkiin kulttuurienvälisiin kohtaamisiin. Vahva teoriapohja ja pienet ryhmäkoot mahdollistavat vuorovaikutteisuuden ja omien kokemusten reflektoinnin. Tavoitteena on osallistujan itsetuntemuksen, toimintavarmuuden ja kulttuurienvälisten vuorovaikutustaitojen kehittyminen. Koulutuskielinä suomi ja englanti.

 
 
finland-23572_1280.png

14

MOK-kaupunkia Suomessa

Hyvä ja rento tunnelma! Kaikkien pitäisi oppia näistä asioista!
Mukavin koulutuspäivä pitkään aikaan. Minua pysäytti ajattelemaan, kuinka nopeasti hypätään tulkitsemaan sitä mitä nähdään.
Kiitos! Sain koulutuksesta uusia näkökulmia tuttuihin asioihin!
 
 
MOK team.png
 
 

222

koulutettua MOK ohjaajaa 2019