Työskenteletkö erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa? Haluatko vahvistaa kohtaamistaitojasi JA oppia lisää menetelmiä Monikulttuuristen ryhmien ohjaamiseen?

Kulttuurienväliset vuorovaikutustaidot ovat kasvavassa roolissa työelämässä ja vapaa-ajallemme.  Asiakastyö, ohjaaminen ja johtaminen vaativat kykyä kohdata erilaisista taustoista tulevia henkilöitä. Nämä kulttuurienväliset kohtaamiset rikastavat arkeamme ja haastavat ajatteluamme antaen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. MOK-täydennyskoulutus tarjoaa osaamista kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen, välineitä monimuotoisten ryhmien kanssa työskentelyyn ja mahdollisuuden reflektoida omaa rooliamme ja kokemuksiamme fasilitoidusti pienryhmässä.   

MOK on suunniteltu eri asiakasryhmien kanssa työskentelevien työntekijöiden tarpeisiin lisäkoulutukseksi. Kulttuurien kirjo laajuuden vuoksi keskitymme yksittäisiin kulttureihin ainoastaan pyynnöstä; olemme rakentaneet koulutuksen niin, että voit soveltaa oppimaasi kaikkiin kulttuurienvälisiin kohtaamisiin.

Koulutuksen aikana tutustumme kuuteen käytännönläheiseen työkaluun. Koulutuksen vahva teoriapohja ja pienet ryhmäkoot mahdollistavat vuorovaikutteisuuden ja omien kokemusten reflektoinnin. Tavoitteena on osallistujan itsetuntemuksen, toimintavarmuuden ja kulttuurienvälisten vuorovaikutustaitojen kehittyminen. Koulutuskielinä suomi ja englanti, pyynnöstä muita kieliä.

 
 
finland-23572_1280.png

14

MOK-kaupunkia Suomessa

Hyvä ja rento tunnelma! Kaikkien pitäisi oppia näistä asioista!
Mukavin koulutuspäivä pitkään aikaan. Minua pysäytti ajattelemaan, kuinka nopeasti hypätään tulkitsemaan sitä mitä nähdään.
Kiitos! Sain koulutuksesta uusia näkökulmia tuttuihin asioihin!
 
 
MOK team.png
 
 

306

koulutettua MOK ohjaajaa 2019